• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 27 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Iulie , 2013

Colţu’ meu / Eu, cetăţean european cu drepturi! O glumă bună!

Mi-am cumpărat o bicicletă, nu de curse, nu de căţărat, una obişnuită, clasică, să spunem. Şi, evident că mai ieftină. A fost cumpărată de la un magazin care vinde bicicletele firmei First Bike. Din Braşov.

Bucuros că am bicicletă, am dat o tură prin cartier şi am garat-o în uscătorul blocului în care locuiesc. Am constatat că trebuie să fac o dublură pentru yala de la uşa uscătorului. Ajuns acasă, am căutat pe net, evident, după ce am făcut achiziţia, firma respectivă. Am dat de site-ul ei şi am văzut ofertele de biciclete. La modelul pe care l-am cumpărat, am rămas nemişcat. Era acolo bicicleta, dar cu accesorii.

Trebuie să spun că am dorit o bicicletă care să aibă un coş.

La magazin mi-a dat coş, dar fără colierele de prindere.

Pe site, bicicleta avea far şi oglinzi, la magazin am primit-o fără far şi fără oglinzi. Ca şi cum ai cumpăra maşină şi nu primeşti o parte din accesoriile incluse în preţ.

M-am înfuriat! Vreo două zile am încercat să vorbesc cu cei din Braşov. Într-un final, am reuşit. Le-am explicat dilema mea. Ei au spus că bicicleta ar fi trebuit să aibă accesoriile pe care le-am reclamat, inclusiv colierele pentru coş. Au sunat ei la magazin, după care au revenit cu telefonul şi mi-au spus să merg la magazin pentru a lua ce a lipsit. Mi-am zis că lucrurile se întâmplă ca în reclama de la televizor, cea cu: sunt un cetăţean european şi am drepturi!

Ce glumă! Ăştia nu au auzit de România!

 

La magazin, cu greu a scos o cutie cu oglinzi, colierele de prindere şi un far de la o altă bicicletă. Acasă am constatat că nu pot prinde farul decât dacă fac ceva improvizaţii, construcţii, modificări la bicicletă. M-am înfuriat din nou. Au trecut vreo două săptămâni.

Trecând pe acolo, am văzut că au primit un lot nou de biciclete. Astea erau echipate ca pe site. Am revenit la magazin cu rugămintea să îmi schimbe farul pe care nu îl pot folosi. Nu au vrut.

Halal cetăţean european! În concluzie, dacă vreţi o bicicletă, ocoliţi magazinul acesta!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.