• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 27 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 7 Mai , 2013

Ambient a inaugurat Casa Demonstrativă în Baia Mare

Baia Mare 27 aprilie 2013 - Ambient, lider al pieţei autohtone de comerţ cu materiale de construcţii, finisaje şi amenajări interioare, a lansat showroom-ul de materiale de construcţii Casa Demonstrativă în Centrul Comercial Ambient Baia Mare. Evenimentul a avut loc în cadrul Caravanei Aniversare Ambient 20 de ani, în prezenţa a aproximativ 500 de invitaţi (furnizori, parteneri, familii clienţi, meşteri şi angajaţi).

 

La şapte ani de la înfiinţarea Centrului Comercial Ambient Baia Mare, care găzduieşte deja showroomul de finisaje Galeria cu Idei şi showroom-ul de mobilă Naturlich, o altă soluţie inovativă marca Ambient este pusă la dispoziţia băimarenilor. Destinat familiilor care doresc să construiască, showroom-ul Casa Demonstrativă îi ajută pe viitorii proprietari să vadă şi să înţeleagă pe viu punerea în operă corectă şi recomandată a fiecărui material de construcţie sau finisaj pe componente: stâlpi de structură, zidărie de cărămidă sau BCA, izolaţie, instalaţie pentru încălzire, sanitare şi electrice, tencuiala de interior şi exterior, acoperiş, horn şi multe altele.

Casa Demonstrativă este practic o secţiune într-o casă aflată în proces de construcţie, astfel încât fiecare etapă tehnică să fie uşor de identificat şi de înţeles.

Prin acest nou concept, lansat anul trecut la Braşov şi Cluj-Napoca, iar anul acesta, la Târgu Mureş, Ambient pune la dispoziţia clienţilor produse de calitate şi meşteri bine pregătiţi, dar completează şi portofoliul de soluţii integrate care au ca scop consilierea familiilor de la începutul şi până la finalul proiectului de renovare sau construcţie a casei pentru a uşura experienţa şi a eficientiza acest proces.

 

„Valoarea Ambient constă în reuşita de a construi parteneriatul client - meşteri - producători, folosind consilierea ca liant. Familiilor din Baia Mare care aleg să păşească în Casa Demonstrativă le promitem că au făcut cea mai bună alegere, pentru că aici vor găsi o imagine de ansamblu în ceea ce priveşte construcţia unei case, dar şi cele mai avantajoase, mai durabile şi mai moderne soluţii pentru casele lor” a declarat Ioan Ciolan, Director General Ambient.

Situată în cadrul magazinului Ambient Baia Mare, Casa Demonstrativă este un showroom cu o suprafaţă expoziţională de 300 mp, care găzduieşte ofertele a 25 de furnizori.

Pe lângă produsele de calitate, meşterii pregătiţi şi serviciile de consiliere de la începutul până la finalul proiectului de renovare sau construcţie a casei, băimărenii care vor trece pragul Casei Demonstrative vor mai beneficia şi de servicii de consultanţă tehnică, transport gratuit, sistem de rate, design 3D ceramică, recomandări meşteri, montaj şi service, închirieri scule, colorare vopsele, transport specializat.

 
 
Despre Ambient
 

Ambient este o companie 100% românească, a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Înfiinţată în 1993, Ambient a inaugurat primul magazin DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu.

Pentru familiile care construiesc şi renovează, cât şi pentru companiile de construcţii, Ambient este partenerul care se implică direct în soluţionarea dificultăţilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro şi pe www.facebook.com/ambient.

 
 

„Valoarea Ambient constă în reuşita de a construi parteneriatul client - meşteri - producători, folosind consilierea ca liant”.

Ioan Ciolan, Director General Ambient

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.