• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 Aprilie , 2024

Alături de echipa PNL Baia Sprie

 M-am bucurat să fiu astăzi alături de echipa PNL Baia Sprie și de primarul Bîrda Sebastian Alin un primar destoinic, care a reușit să dezvolte comunitatea locală, oferindu-le condiții de viață mai bune cetățenilor. 

 
La Baia Sprie este una dintre cele mai performante echipe liberale din județ, oamenii care se implică și care reușesc să ducă la capăt proiecte importante pentru locutorii din oraș și din împrejurimi. 
 
La întâlnirea cu echipa PNL Baia Sprie a participat și deputatul Florin-Alexandru Alexe, prefectul județului, Rudolf Stauder , secretarul general al PNL Maramureș, Ioan Muntean , precum și candidatul partidului la președinția Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Bogdan Ștețco, un tânăr care a dovedit că știe să muncească în folosul maramureșenilor, fiind garanția finalizării tuturor proiectelor majore aflate în derulare în județ, pentru că deja lucrează la ele, în calitate de administrator public al județului. 
 
Am toată încrederea că la alegerile care urmează, echipa liberală va câștiga pentru că am dovedit că punem întotdeauna Maramureșul pe primul loc.
 
Cristian Niculescu Țâgârlaș - Senator PNL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.