• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 01 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Iunie , 2024

Adrian Dan Pop, maramureșeanul care a candidat la Parlamentul European: Vă mulțumesc!

Fiind prima participare într-o campanie electorală, întreg procesul a fost unul solicitant iar rezultatele care ne plasează la alegerile pentru Parlamentul European în Baia Mare pe locul 2 ne dau încredere că avem susținerea necesară și  baza de pornire pentru a duce la bun sfârșit angajamentele Alianței Dreapta Unită pentru români în Uniunea Europeană.

Rezultatul acestor alegeri nu este doar despre numărul de voturi obținute, ci despre mesajul pe care ni l-au transmis cetățenii și despre cum vom găsi răspunsuri la problemele și prioritățile lor în viața de zi cu zi, odată cu creionarea unor strategii și planuri pentru viitorul mai îndepărtat, pentru a fi pregătiți, uniți și competitivi.

Rolul meu nu s-a încheiat aici.

Atât politic cât și ca un cetățean activ, alături de colegii care am candidat pe listele Alianței Dreapta Unită pentru Parlamentul European, ne-am asumat implicarea în monitorizarea și sprijinirea îndeplinirii de către cei 3 Europarlamentari aleși a întregului set de angajamente promis românilor pentru a construi România Modernă. Nu avem dreptul să abandonăm lupta pentru prosperitate.

Dreapta Unită susține demnitatea umană, libertatea, democrația, egalitatea, statul de drept și drepturile omului ca valori non-negociabile.

Susținem modul de viață european, economia de piață, liberul schimb și libera circulație, coeziunea economică, socială și teritorială și solidaritatea între țările UE.

Am încredere că Dan Barna, Vlad Voiculescu și Eugen Tomac vor fi voci remarcabile în Parlamentul European, vor fi sprijin pentru toate proiectele benefice pentru România și Europa într-un context global iar comunicarea între reprezentanții noștri în Parlamentul European și cetățeni va fi una neîntreruptă.

USR. învață din greșeli

Votul din 9 iunie reprezintă și un semnal de alarmă, un mesaj clar din partea cetățenilor, la care conducerea Uniunii Salvați România a reacționat imediat, asumându-și un pas lateral și pornirea de îndată a unui proces intern de reformare și reclădire ca organizație care să ne permită să reluăm lupta electorală cu forțe proaspete și pregătiți să oferim soluțiile concrete pentru problemele acestei țări.

Îmi doresc ca cetățenii să nu întrerupă comunicarea cu partidele și politicienii, să facă în continuare eforturi pentru a fi prezenți în stradă și a-și transmite nemulțumirile și viziunea lor, iar cel mai bun mod pentru a arăta că le pasă este printr-o prezență cât mai mare la vot în toate alegerile care urmează.

 

    

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.